19 Eylül 2017 Salı
Rus ambargosu mutlu edecek.
Asgari Ücret Tespit Komisyonu Toplanıyor.
Bunu yapmayan yandı! Cezası 571 lira.
Esentepede Satılık İmarlı Konut Arsaları.
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaman Saadet Partisi İl Gençlik Kollarından Basın Açıklaması
08 Ağustos 2011 Pazartesi 17:03

Karaman Saadet Partisi İl Gençlik Kollarından Basın Açıklaması

Karaman Saadet Partisi İl Gençlik kollarından, Suriye Katliamı basın açıklaması Bizler her türlü diktatörlüğün karşısındayız…

Tunus, Mısır ve Ortadoğuda ki Halk ayaklanmalarının sonuncusu bildiğiniz üzere Suriye de gerçekleşti. Suriye vatandaşları yıllardır devam eden Baas rejimine karşı hakları olan adil yönetim talebinde bulunmuşlardır. Suriye yöneticileri bu masum talepleri hiçe sayarak ne yazık ki baskı ve zulmün derecesini artırırak cevap vermişlerdir. İnancımız odur ki hak tecelli edecek ve zulm edenler cezasını çekecektir.

Hafız Esad yönetiminden sonra görevi devraldığında, mazlum halkın dahil kendisinden umutlu olduğu Beşar Esad ise bütün umutları kurutmuş ve Baba Hafız Esadı aratmayacak şekilde muamele etmeye başladığı Dünya Kamuoyunun gözü önündedir. Baskı ve zulmun derecesi o kadar artmıştır ki sokaklar maalesef ölmüş insan bedenleriyle dolmaktadır.

Onbinlerce insan yaşadığı beldelerden kaçarak kendilerine daha güvenli mekanlar arayışına geçmişlerdir. Kısacası Suriye halkı can ve mal güvenliğine sahip olmadan yaşamlarını idame ettirmeye çalışmaktadırlar.

Halk tarafından talep edilen hakları İsrail tehlikesini bahane göstererek kulaklarını tıkayan Beşar Esad. Yıllardan beri kendi toprakları olan Galon Tepelerini işgal eden İsraile sesini çıkaramayarak bu nedeni kendi çürütmüştür. Bunun için Beşar Esad samimiyetsiz ve halkına değer vermeyen bir yönetici olduğunu ispat etmiştir.

Şuan çizdiği politikayla Batı karşıtlığı içerisinde olarak yaptıklarını meşrulaştırmaya çalışan Baas yönetimine de Müslüman Kardeşlerin iktidara gelmemesi için karşıt görüntü çizdiği batıdan gizli destek aldığını hatırlatarak fikir ile zikir uyuşmazlığı içerisinde olduklarını hatırlatıyoruz. Nedeni ne olursa olsun Suriye de yaşananlar ve Suriye halkına uygulananlar gerekçe olarak gösterilemez.

Biz Saadet Partisi Gençlik Kolları olarak Buradan Beşar Esada sesleniyoruz yapmış olduğun zulüm Hafız Esadın yanına kalmadığı gibi senin de yakanı bırakmaz. Ölmesine neden olduğun insanların ahı gün gelir seni rahat bırakmaz.

Bunun için biran evvel yapmış olduğun bu insanlığa yakışmayan hareketlerden vazgeç ve halkının isteklerine cevap ver. Zulm ile abad olunmaz. Önünde Zeynel Abidin Bin Ali ve Hüsnü Mübarek gibi örnekler bulunmakta. Bu gidişatın sonucunda da senin sonunda böyle olacaktır.

Bizler her türlü diktatörlüğün karşısındayız. Silah gücüyle diktatör olanlar kadar finans gücüyle diktatör olanlarında karşısındayız. Biliyoruz ki dünyada ki tüm bu sömürünün sona erişi sadece Milli Görüş’ün Türkiye de iktidara gelmesiyle son bulacaktır. Milli Görüş iktidarıyla Türkiye de yaşanacak olan Adil Düzen ilk önce tüm İslam Dünyasına ardından tüm ezilmiş coğrafyada hakim olacaktır.

Türkiye Cumhiriyeti Hükümetide bu konuda iyi niyet göstermektedir. Yalnız bu konu iyi niyet göstermekle ya da uyarmakla kesin çözüm bulmamaktadır. Bu gibi olayların çözüm adresi elbette sürekli söylemiş olduğumuz İslam Birliğidir.

54. Hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamız kısa sürede görevde bulunmasına rağmen D-8’leri kurmuş ve İslam Birliğinin müjdesini tüm dünyaya vermiştir. Şimdi hükümetin iyi niyet gösterileri yapmaktan ziyade artık vakti gelmişte geçmekte olan İslam Birliğinin kurulması için adım atması gerekmektedir.

Hükümetin çözümü başka adreslerde araması sadece zaman ve insan kaybına neden olacaktır. Tek çözüm olan İslam Birliği için harekete geçelim Suriye ve tüm İslam Dünyasında yaşanan bu zulümleri bitirelim.

Karamaninternet.com

Bu haber toplam 510 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÜYE İŞLEMLERİ